Päls

Jag vet att alla kommer hata mig för det här inlägget, men det är såå snyggt med päls! Kolla bara på bilden nedan, är det inte sjukt snyggt?

image390'
Emma's closet

Kommentarer
Postat av: Lisa

Noooooooooooooo!

Postat av: Daniela

Joo! Om man äter köttet kan man väll lika gärna använda pälsen och djuren äter ju kött. (A) PUSS

2007-11-21 @ 17:55:08
URL: http://leslevresrouges.webblogg.se
Postat av: Jockie

Nej, är ingen Greenpeace-aktivist men päls är inte okej! Man drar av pälsen på djuren när de fortfarande lever? De plågas nåt totalt! Hur snyggt det än är så är det inte värt det, det skulle inte du heller tycka om du såg det!

2007-12-02 @ 23:08:48
URL: http://jockie.webblogg.se
Postat av: Jockie

Bra att du såg det! :)
Jo, om ett djur är dödat kan man ju lika gärna ta vara på allt, dte är sant. Men vad skulle man jaga rävar, hermeliner, fjällhundar och minkar för om det inte vore för pälsen? Ja, fuskpäls går ju bra!
Tack för det! :) Din också!
Kram

2007-12-03 @ 22:19:25
URL: http://jockie@webblogg.se
Postat av: Lo

Daniela: Hoppas du skojar?
För det första äter vi inte de djur som päls görs av. Dessa djur avlas enbart för pälsens skull och inget annat.
För det andra äter rovdjur andra djur för att de MÅSTE. Går liksom inte ens att jämföra med oss människor eftersom att vi kan välja att äta blandkost eller helt vegetariskt (vi kan däremot inte välja att enbart äta kött eftersom att vi skulle dö av näringsbrist).

Använd fuskpäls om du tycker att det är så himla snyggt! Har verkligen ingen respekt för människor som använder sig av päls för att det är snyggt.

2007-12-05 @ 15:18:03
Postat av: Bella Ballerina

För det första: Jag är inte så förtjust i människor som ger sig på min lillasyster (Daniela). Hon får tycka vad hon vill och du har inte rätt att racka ner på henne för det.
För det andra: Vi kanske avlar djur enbart för deras päls just nu, men enligt min åsikt borde vi inte göra det. Istället borde vi döda dem, ta deras päls och sen äta dem. Jag känner inte särskilt mycket empati för djuren men det betyder inte att vi inte ska försöka vara så snälla mot dem som möjligt.

2007-12-05 @ 15:48:26
URL: http://bellab.blogg.se
Postat av: Lo

Hade jag velat racka ner på henne hade jag sagt något i stil med "är du korkad eller?" men det sa jag inte, för att jag anser att folk med ogenomtänkta åsikter förtjänar att bli upplysta om saker och ting.

Hur som helst, vem bryr sig. Hoppas dina föräldrar är glada över att ha uppfostrat en dotter utan empati för andra varelser än människor! Kul!

Du behöver inte svara på det är inlägget, eller ens spara det. Jag bryr mig inte, lycka till med din "blogg/whatever".

2007-12-07 @ 23:37:58
Postat av: linea

Päls ett snyggt naturmaterial.
Jag bär äkta päls och gillar det.

2007-12-08 @ 14:43:32
Postat av: Bella Ballerina

Lo: Oavsett vad du tycker så tycker jag att du rackar ner på henne när du skriver "Hoppas att du skojar", det är för mig ungefär samma sak som att skriva "Är du dum eller?" Men det är ju fint att du vill upplysa oss lite mindre värda människor om de rätta åsikterna, jag är ytterst tacksam för det.
För din information är mina föräldrar väldigt stolta över mig och mina åsikter, även om jag inte tycker att du har med det att göra. Och hade du inte brytt dig så hade du inte skrivit en kommentar till.
Linnea: Visst är det snyggt!!!

2007-12-08 @ 22:15:05
URL: http://bellab.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback