Here I go

Nu ger jag mig av igen!!! Denna gången till Tunisien. Vi får se om jag är lika blogginspirerad när jag kommer hem som jag är nu. Hoppas det, för det har varit riktigt kul att blogga de senaste dagarna. Jag vaccinerade mig förresten mot Hepatit B idag, och nu har jag skitont i armen. Jag är så himla nojig, så det känns som om jag har fått gulsot i armen och att det är därför det gör ont. Jag vet, löjligt. Men det är läskigt att de sprutar in en massa bakterier i kroppen på mig.
Jag lyssnar på Adolphson och Falks låt "Ifrån", medan jag packar. Riktigt bra låt faktiskt, jag vet att ingen som lyssnar på den kommer hålla med mig, men jag håller fast vid min åsikt. Hur kan man motstå låtraden "Vi skall ändå alltid förlora våra största segrar till sist."

image191
"Jag reser inte till någonting, jag reser ifrån." 

Kommentarer
Postat av: josiee

ja precis!! mer högklackat åt folket!!!Jättekul att du var med och tyckte till om inlägget för lång för högklackat:)...blev en riktigt hit med lång diskussion & med många sköna kommentarer:)..Nu så har jag en ny liten fråga på bloggen, kika gärna in:)//josiee

Postat av: Camilla

Hej min lilla bäbisflicka. Hörde att du är 10år enligt vuxentestet. Jag blev 27.6 år älsklingen. Min lilla dotter:) Naww.. Mamma väntar hemma på dig när du kommer hem från tunisien.
Med kärlek, Camilla.

2007-07-29 @ 19:33:05
Postat av: gawain

Håller helt och hållet med om att A&F låt Ifrån är bland det bästa man kan höra. Lyssna gärna också på Soloviolin.

2008-02-23 @ 21:27:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback