I want...

...grejor från mateus, de gör jättefina saker som är jättebra att ha sedan när man flyttar hemmifrån. Om man inte har tröttnat på dem då.
Sen vill jag ha en massa saker från Elanelas blogg, men jag kan ju inte skriva om allt som hon skriver om så ni får gå in och titta, bilden Where did hope go? kommer från en av sidorna som hon har länkat till.

Mamma
Mamma har precis stickat klart min kofta som kommer från
Rowan i modellen Cloud i serien Calmer. Den blev jättesöt men kanske lite för tajt. Jag får bli magsjuk och gå ner i vikt!

Betsey Johnson

Jag älskar Betsey Johnson. Hon gör så snygga grejor. Okey vissa saker är lite "over the top" men ändå det mesta är jättefint.
Betsey

Så snyggt Mischa

Så snyggt mischa
Jag gillar inte mischa Barton lika mycket längre, hon är lite tråkig, men de här kläderna är ju helt enkelt underbara. Det är nästan en sån hängslekjol jag skulle köpa från HM för ett tag sedan (en sån som Vargas har, om ni kommer ihåg) , och det är en sådan blus jag har letat efter jättelänge. Gud  SÅ snyggt!
 

Lucy Liu

Lucy LiuGud va snygga de är!! Igår när jag var i stan gick jag in på Effes och hittade jättesnygga jeans i märket J and Company. Tyvärr var de lite dyra men nästa månad har jag nog råd med dem.


Arena CPH

Jag har hittat ett nytt jättefint smyckesmärke.
Först när jag var inne på Mouche och sedan när jag var inne på Weekday så hittade jag jättefina halsband, örhängen och ringar i märket
Arena Copenhagen (CPH)
Halsbandet liknar det här under och kostar 580:-

Halsband

Stan hela dan'

Idag har jag varit inne och shoppat.
Jag har bland annat köpt en sommarbok där jag kan skriva ner alla mina sommarminnen. Boken kommer från Watabaran/Viktoria Arena och kostar 150:-.
Totalt så har jag idag gjort av med mer än 500:- inte bra!!
Jag får vara lite mer diciplinerad.

Mycket roligt i Stockholm

Förlåt att jag härmar dig med mycket av det jag skriver Daniela, men vi gör ju precis samma saker.

I Stockolm finns världens gulligaste lilla affär, och bara namnet gör den lilla pittoreska mys affären värd ett besök.
Syster Lycklig är min drömaffär jag tycker den har precis allt det där som en riktigt bra affär ska ha(förutom kläder då). Smycken, onödiga saker, inredning och barnleksaker.
Alla ni som ska till Stockholm i sommar eller som redan bor där tycker jag ska ta och besöka Syster Lycklig.

schackspelsysterlycklig

En annan cool affär är La Ninja. Så nu har ni fått lite tips på vad ni kan besöka om ni skall till Stockholm.
Men ska ni stanna hemma i sköna GBG får ni hitta på något annat.