Stockholm

Igår var vi runt och shoppade i Stockholm. Vi åkte tunnelbana överallt, vilket är lite ovant för en göteborgare, men det var roligt.

Först var vi inne på
La Ninja där vi hittade massor av orginella saker bla. ett märke med smycken enbart gjorda av återvunna saker som hette secco and the treasures of wasteland. Ett annat roligt märke var Anne Taintor inc. hon gjorde massor av söta t-shirtat och kort mm.  Efter det gick vi såklart till Syster Lycklig. De hade massor av söta saker där.
På vägen till huvud affärerna gick vin in i en massa andra affärer också tex. Utopia, där de hade lite indisk / asiatiska saker. En annan jätterolig affär som vi var inne på hette inne boende, men de har inte någon rolig hemsida så vill man veta hur rolig den är får du besöka den. Bengt och Lotta hade en mysig affär också.

Sedan så var vi såklart inne på Zara och HM och alla de andra obligatoriska affärerna.
På kvällen var vi och hälsade på våran kusin och årets kock 1987 på hans restaurang Långbro i Fuängen. Det var väldigt trevligt och han bjöd oss på alkoholfria drinkar. Efter drinkarna åkte vi hem till dem där han bjöd oss på middag. Jättegott!oooooKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback